Graag nodigen wij jullie uit voor een avond vol smaak en gezelligheid op vrijdagavond 14 februari 2025 in D’Ouw school, aanvang 19:30 uur.

Betreed een wereld van smaakvolle verfijning van wijn & Spijs. Beleef een ongeëvenaarde ervaring welke zorgvuldig is gecreëerd om zowel uw smaakpapillen te verrassen als uw kennis van wijn te verdiepen waarbij wijn en spijs naadloos samensmelten. Laat u verleiden door de zorgvuldig geselecteerde wijnen, die elk hun unieke verhaal vertellen en perfect harmoniëren met de bijpassende culinaire creaties.

Met ruim 30 jaar aan rijke professionele ervaring begeleidt Hans Linssen ons bij deze bijzondere ervaring. Hans expertise in wijn is reeds erkend, hij is lid van het selectiepanel van diverse importeurs en heeft vele wijnproeverijen georganiseerd. Al meer dan 20 jaar kookt hij als amateurkok onder andere als Gezel van het Culinair Gilde Brabançonne. Als sommelier van PSV en Hutten doet hij daar alle wijn en food pairings. Zijn combinatie van wijnkennis en kookkunst is uniek en resulteert in hele bijzondere ervaringen.

Op deze avond presenteert Hans een 8-tal verschillende wijnen met bijhorende (tapas)hapjes en neemt hij ons mee in de smaakvolle beleving van wijnen. Tijdens deze beleving geeft Hans uitleg over de gekozen wijn-spijs combinaties maar ook praktische tips om nog meer van wijn te genieten. Het belooft een hele speciale avond te worden.

Een groot deel van de beleving van wijn is smaak en geur. Wijn ervaar je met name door goed te ruiken. De smaakpapillen dienen voor het wijnproeven neutraal te zijn daarom serveren we bij binnenkomst geen koekje bij de koffie of thee. Voor een neutrale geuromgeving, het vriendelijke verzoek om niet al te sterke aftershave of andere geurtjes te gebruiken.

Graag tot ziens op deze smaakvolle avond.

Meld je snel aan via onderstaand formulier.

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur

Wijn en Spijsbeleving 14 februari 2025 (Uiterste inschrijfdatum: 5 februari)
  • Prijs: € 27.50
  • € 0.00